• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

kep_csg_dxn

 

 

Mottó: „… nem attól leszel szabad, amikor azt teszed, amit akarsz, hanem attól leszel igazán szabad, ha nem kell megtenned azt, amit nem akarsz ...”


 

 

Szia Kedves Olvasó!

 

Az én történetem jónéhány évvel ezelőtt kezdődött, mikor diabetes 2. betegséget (cukorbetegség) diagnosztizáltak nálam. Egy-két éve kerestem már a "hagyományos" - nyugati orvoslástól eltérő megoldásokat és így találkoztam a DXN céggel és a Ganoderma termékcsaláddal is. Egy gimnáziumi osztálytársam - jó barátom - már régebben beszélt nekem a Ganodermáról és áldásos hatásairól, de én sokáig nem figyeltem rá - most már sajnálom, hogy így tettem.

Aztán egyszer egy hírlevélben olvastam, hogy a Pecsétviasz gomba nagyon eredményesen használható a II. cukorbetegség kezelésében és ebben a cikkben arra is fény derült, hogy a Pecsétviasz gomba és a Ganoderma elnevezés ugyanazt a gyógygombát jelenti.

Van egy régi mondás: "Jobb később, mint soha!"

Így nekem is leesett a tantusz, végre! :-)

Ennek nagyon megörültem, gyorsan megkerestem a volt osztálytársamat, aki nagyon szívesen segített abban, hogy minél hamarabb hozzájussak a megfelelő termékekhez.

Azóta folyamatosan szedem a Ganoderma termékeket, és örömmel jelenthetem, hogy szervezetem lassan a javulás útjára lépett. A gyógyszereket ugyan még szedem, kiegészítve a megfelelő Ganoderma termékekkel, de a labor értékek egyre jobb képet mutatnak! :-)

Megismerkedésünk óta megkedveltem a kávét is, azelőtt soha nem kávéztam, de most már függő lettem. Ganoderma függő! De ez egy kellemes, jó függőség, és még fizetnek is érte! Hogyan?

 

Ahogy megismertem a DXN cég üzleti filozófiáját, tevékenységét rájöttem, hogy igen ez az, így én is szívesen csinálnám!

 

Egy olyan otthonról is végezhető, internetes munkát találtam meg ami minden várakozásomat felül múlta! Az MLM-ben kereshető passzív jövedelem mindig szimpatikus volt számomra, de a módszer azonban nem! Nem akartam nyomulós MLM-es lenni, aki feláldozza rokonait, barátságait a NAGY ÜZLET oltárán! Nem tudok és nem akartam semmit eladni, nem akartam tapsikolós rendezvényekre járni...soroljam még?

 

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy nincs jobb és egyszerűbb üzlet ennél:

 • világszínvonalú, mindenki által elérhető, napi fogyasztású termék

 • stabil, erős cég

 • professzionális marketing rendszer, online eszközök

 • elérhető passzív jövedelem – gondtalan nyugdíjas évek – minél előbb, annál jobb

 

 

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a DXN lehetőséget, melynek segítségével az egészségem megőrzése, javítása mellett a teljes szabadság és függetlenség érzését is megtapasztalhatom!

 

 

Ha TE is őrizni, javítani szeretnéd egészségedet, vagy kötetlenül, szabadon szeretnél dolgozni, fontos a szabadidő, szívesen megtanulnád az online/internetes üzletépítést, vagy a kettőt együtt szeretnéd, akkor tarts velem, haladjunk együtt tovább!

 

Csát Géza

2013. február

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on