A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Október
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

9

Mi az MLM? - V.

2012.10.09 - kedd

"A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek - mindenki más munkát keres!" Robert T. Kiyosaki

 

Lehetőségek az MLM-ben.


Az MLM többféle lehetőséget is kínál Neked, és csak rajtad múlik, hogy ezek közül Te mivel kívánsz élni.


Lehetőséged van arra, hogy amennyiben nem akarsz komolyabban belemélyedni az MLM-be, kiváló minőségű és gyakran egyedülálló termékeket vásárolj kedvező áron, kényelmesen (házhoz szállítás!) egy ismerősödtől, mivel az MLM cégek közvetlenül a vevőhöz juttatják el termékeiket, kihagyva a hagyományos kereskedelmi láncolatot, illetve mentesek a reklámozás tetemes költségeitől is.


Természetesen lehetőséged van arra is, hogy nem az ismerősödön keresztül vásárolj, hanem közvetlenül az MLM cég központjából. Ezt megteheted úgy, mint bármelyik üzletben, személyesen elmész, és személyesen megveszed azokat a termékeket, amelyekre szükséged van. Ezen kívül megrendelheted postai úton, illetve Interneten keresztül is (webáruházak).

Amennyiben közvetlenül szeretnél egy MLM cégtől vásárolni, ki kell töltened egy regisztrációs lapot, ezután kapsz egy vásárlói kódszámot. Ezzel a kódszámmal tudsz ezentúl közvetlenül vásárolni az MLM cégtől. A vásárlás ilyen módja azért kellemetlenebb, mert ebben az esetben az ismerősöd nem hozza házhoz a termékeket. Ennek a vásárlási formának a tagadhatatlan előnye viszont, hogy ebben az esetben minden MLM cég biztosít egy 20-30%-os árengedményt neked, mint törzsvásárlójának. Ezt a kedvezményt csak Te kaphatod meg az MLM cégtől, az ismerősöd ezt nem adhatja meg neked, illetve nem vásárolhat a Te kódszámoddal.


Természetesen lehetőséged van arra is, hogy továbbajánld a saját ismerőseidnek is ezt a lehetőséget. Az ő általuk rendelt termékeket Te is elhozhatod nekik, illetve ők is rendelhetnek és vásárolhatnak közvetlenül az MLM cégtől, ha kiváltják a saját törzsvásárlói kódszámukat. Az MLM cég minden esetben jegyzi, hogy ki hozta a cégnek ezeket az új vásárlókat. Amennyiben Te is rendelkezel ilyen vásárlói kóddal, akkor természetesen az új vásárlók regisztrációja hozzád lesz kapcsolva az MLM cég nyilvántartási rendszerében. Ha nincs ilyen vásárlói kódszámod, akkor az ismerőseid ahhoz lesznek kapcsolva, aki neked is megmutatta ezt a lehetőséget. Ez így logikus.

Az ismerőseid, ha nem az MLM cégtől közvetlenül vásárolnak, hanem tőled, akkor őket nem illeti meg az MLM cég által adott 20-30%-os kedvezmény. Ezt a kedvezményt Te kapod, és nem adhatod tovább az ismerőseidnek. Ez a kedvezmény egy csere neked az MLM cégtől, hogy házhoz viszed a termékeket és kiszolgálod az ismerőseidet!

Fontos ezt megérteni, hogy ez egy kedvezmény, amit kapsz, nem pedig egy plusz árrés, ami rá lett téve a termékekre, és ezt a kedvezményt az MLM cégtől kapod.

A termékeknek az a valódi, teljes ára, amiért az ismerőseid tőled vásárolnak.


Az igazság a dologgal kapcsolatban az, hogy lesznek olyanok, akiknek nem számít, hogy nem kapják meg a kedvezményt, viszont kényelmes, hogy házhoz viszed a termékeket. Lesznek olyanok is, akik szeretnék minél kedvezményesebben megvásárolni a termékeket, ők ki fogják váltani a saját kódszámukat, és közvetlenül az MLM cégtől fognak vásárolni.

Kinek ez a jó, kinek az a jó. Mindenkinek más. Egy biztos, Te is és az ismerőseid is csak nyerhettek a dolgon.


Természetesen az ismerőseid vásárlásai után (akik kiváltották a saját törzsvásárlói kódszámukat) jutalékot fogsz kapni az MLM cégtől.

Megteheted azt, hogy néhány ismerősödnek ajánlod a termékeket (ez automatikusan úgyis megtörténik, ha elégedett vagy a termékekkel) és az ismerőseid vásárlásai után járó jutalékokat mindig levásárolod. Így kb. 10 ismerősöd vásárlásai után a saját termékvásárlásod akár ingyen is lehet. Miért is ne? Ez a legjobb, amit tehetsz önmagadért és másokért!

Amennyiben jutalék formájában veszed fel és nem levásárolod az ismerőseid vásárlásai után járó jutalékokat, akkor ezzel kiegészítheted a családi kasszát, és ez évek alatt bizony elég sok is lehet!


Egyet ne felejts! Minden, az általad, az ismerőseid által és az ő ismerőseik által stb. behozott fogyasztó vásárlásai után jutalékot kapsz. És a határ a csillagos ég!


Talán vannak céljaid, terveid, elképzeléseid az életben, amiket szeretnél megvalósítani. Talán vannak, talán nincsenek. Ezt Te tudod. Mindenesetre, ha nem vagy ellensége Önmagadnak és a pénztárcádnak, az MLM által sok mindent meg tudsz valósítani.


Korábban az életedben sokszor előfordult már, hogy másoknak végeztél marketing munkát, ajánlottál ezt-azt, és mindig mások húzták belőle a hasznot.

Mostantól élheted úgy Te is az életed, hogy Neked is jó legyen, Te is profitálj belőle.

Egyszer majd - vagy akár most is - számolj utána, hogy eddig az életed folyamán mennyi jutaléktól eshettél el azáltal, amik nem lettek Neked kifizetve.

Aztán gondold végig, hogy milyen életet szeretnél inkább élni. A következő években, életed végéig még rengeteg emberrel fogsz találkozni és beszélni. Ismerősökkel, és olyan leendő ismerősökkel, akik ma még idegenek. Ezeknek az embereknek nagyon sok mindent fogsz ajánlani azért, hogy segíts nekik, és Te boldog leszel ilyenkor, hogy segíthettél nekik. Viszont van a segítségednek egy rejtett, nem látható módja is, amit Te ilyenkor mindig nyújtasz, és amiért viszont semmilyen hála nincs. Ez pedig az a vevő, ügyfélkör, amit a különböző cégeknek hozol. Önmagában csak azzal, mikor ajánlasz egy kávézót, fodrászt, vagy bármi mást, mert Neked az valamiért tetszett, máris új vásárlót hoztál ezeknek az üzleteknek.

Nem mondom, hogy ne tedd ezt a jövőben, tedd ugyanúgy, mint eddig, csak most már gondolj egy kicsit Önmagadra is.


Az MLM-ben a lehetőségeid korlátlanok. Gondolkodj és tervezz ezzel okosan!


Forrás: Dévényi László: Mi az MLM? - MLM Akadémia Képzési Központ

okt

6

Mi az MLM? - IV.

2012.10.06 - szombat

"Az MLM valójában a több ezer éves bölcsességek és a legújabb kommunikációs eszközök alkalmazásának ötvözése, kibővítve a személyiségfejlesztéssel, valamint a sikeres emberek gondolkodási szokásainak és gyakorlati módszereinek elsajátításával."

 

 

Nézzük meg a „Multi Level" - „Több Szintű" szavak jelentését.

 

Az MLM cégek képzéseket (rendezvények, könyvek, multimédiás anyagok) biztosítanak a vásárlóik részére, hogy még több információjuk legyen a termékekről, így könnyebben tudják ajánlani másoknak. Van egy különleges, és nagyon hatékony képzési formájuk is. Ez a következő: az egyik személy (A) termékeket ajánl ismerőseinek (B), megismerteti őket az MLM céggel, végül ők is (B) elkezdték használni a termékeket. Miután pozitív tapasztalataik lettek a termékek használatából, ők is tovább akarják majd ajánlani a termékeket másoknak (C).

Az MLM egyik lényeges része, hogy „A" személy a saját tapasztalataival segíti „B" személyeket, azért, hogy ők is hatékonyabban tudjanak segíteni „C" személyeknek.

„A" személy ezért a segítségért még további anyagi juttatásokat kap az MLM cégtől. Természetesen „B" személyek is megkapják „C" személyek segítéséért járó jutalékukat.

Ez már az MLM egy új szintje, vagyis, hogy nem csak arról van szó, hogy az ember ajánlja a termékeket másoknak, hanem törődik is azokkal, akiknek ajánlotta a termékeket.


Az MLM-et talán leginkább ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor két jó barát beszélget, és azt mondja az egyik a másiknak: „Képzeld el, most voltam egy 'X' helyen, vettem egy ilyen 'Y'-t, két napja használom, és nagyon jól bevált." Erre a másik: „Tényleg? És hol van ez az 'X' hely?"


Sokféle formája (szintje) van annak az egyszerű marketing tevékenységnek, amit az emberek nap mint nap elvégeznek. Itt csak annyi a lényeg, hogy egy MLM cég minden vásárlást, ajánlást nyomon követ, és így mindenkit tisztességesen megjutalmaz. Ennyi a lényeg.


Minden ember vásárol valamit valahol. Akik szeretnének jobb minőségű terméket olcsóbban vásárolni, azok előbb-utóbb kapcsolatba kerülnek a különböző MLM cégekkel. Vagy rajtad, vagy máson keresztül. Ha rajtad keresztül, akkor neked lesznek hálásak, és neked fizeti ki az MLM cég a jutalékokat, ha másokon keresztül, akkor másoknak lesznek hálásak, és másoknak fizeti ki az MLM cég a jutalékokat.


Mindebből látható, hogy az MLM valójában nem más, mint egy olyan rendszer, ahol az ember minden helyes cselekedetéért egy megfelelően tisztességes jutalmazást kap. Ennyi, és nem több. Viszont ebben elég sok lehetőség benne van.

 

Forrás: Dévényi László: Mi az MLM? - MLM Akadémia Képzési Központ

 

 

okt

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

okt

4

Mi az MLM? - III.

2012.10.04 - csütörtök

Ma beszéljünk egy kicsit az árakról.

Ez általában kényes kérdés, de ha végiggondoljuk, hogy mennyi járulékos költségtől tisztítja meg egy MLM rendszer a termékeket, és így mi magasabb minőséget, tartalmat kapunk egy-egy termék megvásárlásakor, akkor nem kérdés, hogy melyik éri meg igazán.

A világon a hagyományos kereskedelemben kapható termékek árának minimum 50 %-a reklámköltség, ami egy MLM cégnél gyakorlatilag nincs!

Egy MLM-es cég esetében nincsenek külső szállító cégek, nagykereskedések, kiskereskedések, import, illetve egyéb ellátó cégek, melyeknek tetemes fenntartási, működési költségeik és saját hasznuk mind-mind beszámításra kerül a termékek árába! A hagyományos kereskedelemben egy sokszorosan megnövelt árú terméket vásárolsz meg, amiben mindezek a költségek már benne vannak.

Egy termék végfelhasználói árának mindössze 15-20 %-a az előállítási költség, vagyis a Gyártó által megszabott ár!

Ezzel szemben az MLM cég tudja tartani a 15-20 %-os költségszintet (saját maga gyárt, maga szervezi és végzi a logisztikát stb.) és mindig úgy gondolkodik, hogy a fennmaradó 80-85 %-ot háromfelé osztja az alábbiak szerint:

 • egy részét visszafordítja kutatásba, fejlesztésbe - így sokkal magasabb minőségű termékeket állít elő
 • másik részét jutalék formájában fizeti ki azoknak, akik új vásárlókat hoznak a cégnek
 • a harmadik részt egyszerűen csak nem kéri el, vagyis ennyivel olcsóbban tud minden vevő a termékekhez jutni


Ezzel egy öngerjesztő folyamat indul el, hiszen az egyre jobb minőségű termékeket egyre szívesebben használják, és ezáltal ajánlják a vásárlók további vásárlóknak. Jól is érzik magukat ettől, mert egyrészt segíteni tudnak másoknak, másrészt anyagilag is megfelelően vannak jutalmazva ezért.

Ráadásul a vásárlók is egyre szívesebben vásárolnak, hiszen egyre olcsóbban tudnak hozzájutni az egyre jobb minőségű termékekhez. Ez egyre nagyobb forgalmat eredményez, és így egyre több lesz az elégedett ember.

Ez növekvő bevételeket jelent egy MLM cégnek, amely ezáltal még több pénzt tud visszafordítani a termékek fejlesztésébe, kutatásba, és ezáltal tovább növeli a termékek minőségét. A vásárlók még elégedettebbek lesznek, még több embernek ajánlják szívesen és ez még több bevételt jelent, amit a kutatásba, fejlesztésbe lehet fordítani, és így tovább, egy állandó körforgásban...

Ez az oka annak, hogy már harmadik évtizede az MLM cégek fejlődése, forgalom növekedése a legnagyobb a világon.

Amíg a világkereskedelem összességében évente átlagosan 5-6 %-os fejlődést ér el, addig az MLM cégek forgalomnövekedése meghaladja az évi 25-30 %-os növekedést is!

Szintén ez az oka annak, hogy a világ legjobb minőségű termékeihez MLM cégen keresztül tudsz hozzájutni!

Forrás: Dévényi László: Mi az MLM? - MLM Akadémia Képzési Központ

okt

3

Gondolatok a kávézásról

2012.10.03 - szerda

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben bővebb információkra van szükséged,

kattints ide! :-)